Imorgon är det dags!
Händerna upp alla som är taggade för december! Här kommer ännu en orsak att bli taggade: imorgon kör jag nämligen igång en julkalender med temat foto. Ni kommer få se en massa intressant i luckorna kan jag lova er! En hel del fototips, några tävlingar och annat fotorelaterat kommer dyka upp.

Det kommer ett inlägg i julkalendern varannan dag och eftersom vi börjar imorgon den 1 december innebär det att ni kan förvänta er ett inlägg varje udda dag fram till jul (eller 23 december, eftersom det är sista udda dagen före jul). Tolv luckor kommer det alltså totalt att finnas. Jag kommer publicera inläggen genast på morgonen kl. 9:00 finsk tid och 8:00 svensk tid. 

Någon som är taggad? Vad hoppas ni att det finns i luckorna? 😍

P.S. Om ni inte är fotointresserade så kan ni ändå kika in och kolla på bilderna i varje lucka. Jag hade nämligen en trevlig fotosession med mig själv som varade i ett par timmar bara för att få till tolv stycken juliga bilder. 🙈