Åbos nyaste café – Coffee House
Ni vet säkert vid det här laget att jag gått igenom alla Åbos caféer och testat deras utbud. Eller ja, nästan alla caféer i alla fall. Det senaste tillskottet i Åbo är det nyöppnade Coffee House inne i Sokos, vilket jag besökte tillsammans med Petra och Cecilia några dagar efter att de slog upp dörrarna.

Coffee House är ju en kedja och jag har tidigare besökt deras caféer, men det här nya caféet tar nog hem priset för bästa café jämfört med de andra. För att vara helt ärlig har jag aldrig varit så förtjust i Coffee House tidigare, men det här caféet var verkligen något helt annat.

Mina finaste cafékompisar. 💛

Inredningsmässigt är det inte alls likt deras andra caféer – snarare tycker jag det är ganska likt Espresso House med en mörk, mysig inredning, sköna fåtöljer och gott om platser att sitta vid. Dessutom finns det bra med uttag så man kan ladda datorn om man kommer dit för att jobba. Verkligen så bra att hitta ett till go-to ställe! Det här är dessutom öppet sent på kvällarna vilket är ett stor plus, eftersom många (speciellt mindre) caféer brukar stänga redan på eftermiddagen. Nästa gång kanske det blir ett glas bubbel, för ja, de serverar även det där! 😍