Glasögonen jag köpte
Nåja, nu har jag äntligen tänkt visa vilka glasögon jag sist och slutligen köpte. Jag har nu haft tid att använda glasögonen i en knapp månad och jag kan gott och väl säga att jag är nöjd över mitt val! Så vilka var det jag köpte då?

… ALLA TRE!

Crazy eller? Jo, säkert lite. Beslutsångesten dök upp när jag skulle välja mellan dessa tre i butiken och jag fick ett så bra erbjudande att jag kände att jag inte behöver välja, utan jag tar allihopa. Jag fick också höra att jag har ett bra glasögonansikte, eftersom jag passar i de flesta modellerna, vilket säkert är orsaken till att jag gillade så många. Nu kan jag variera glasögon enligt humör eller outfit, vilket gör glasögonen till en roligare accessoar än tidigare! 

Så här ser de ut på:

Vilka glasögon passar jag bäst i? 🤓 Många av mina kompisar har frågat vilka jag gillar mest och jag vet inte. Jag tycker om alla lika mycket, fast på olika sätt. Allt beror ju på vad man har på sig och hurdan fiilis man har. Jag är så glad att jag valde alla tre i alla fall, för variation är så behövligt.