Mitt färggladaste inlägg
Eftersom hösten verkligen tagit oss med en storm i år tänkte jag tillägna ett helt inlägg åt just hösten. De senaste dagarna har varit de vackraste dagarna den här hösten. Idag märkte jag redan hur de flesta löven låg på marken istället för att dingla kvar på träden, så snart är den färggranna tiden redan förbi. Därför, är jag glad att jag fått uppleva en fin höst i år. Dessutom en varm sådan.

Så här vacker har hösten varit här i Åbo. Man vill ju inte att den ska ta slut, men å andra sidan – om vi nu har haft en fin sommar och en fin höst så kan man ju hoppas på att det blir en fin vinter också. Än är ju inte hösten slut på länge och jag har planerat att ta många fina och höstiga bilder ännu, så förhoppningsvis försvinner inte alla löv nu på en gång.  

När jag går igenom min kalender ser jag att jag har haft en ganska händelserik höst. Jag har börjat studera, jag köpt nya glasögon, jag har klippt håret, jag har ordnat en fotoworkshop, jag har varit hundvakt, jag har varit i skärgården, jag har fotograferat, jag har träffat många kompisar och jag har rest. En bra början på hösten, verkligen. Har ni också haft en fin höst? 💛