Att välja nya glasögon
Jag är en av de personer som har haft lyckan att ärva dålig syn. Eller så dålig är den egentligen inte, men det är definitivt skönare att se detaljer än att kisa med ögonen hela tiden, vilket är orsaken till att jag hellre använder glasögon än är utan. Speciellt i dagens läge när det finns så mycket fina glasögon spelar det inte någon roll för mig längre och glasögon utgör dessutom en så stor del av ens personlighet, tycker jag. Plus att det är en fin accessoar oftast.

Min beställning jag gjorde förra veckan har äntligen kommit och jag fick igår hämta ut mina glasögon från butiken. Vem vill se? Hihi. Jag ska bara ta (eller be någon annan ta) några fina bilder med glasögonen på mig så får ni se snart! 

Här är i alla fall mina tre favoriter som jag velade mellan i butiken. Visst är alla helt superfina? Dessutom är alla väldigt olika, men ändå ganska lika –  i alla fall när det gäller modell. Det tog någon timme att prova, bestämma sig och välja, kan jag säga. Men man ser ju verkligen vilken typ av glasögon jag dras till. 

Vilka glasögon tror ni jag sist och slutligen köpte? Eller vilka hoppas ni att jag köpte? Fram med gissningar, så avslöjar jag snart. 😇