En investering för framtiden
Tidigare i vår bestämde jag mig för att framkalla bilder från alla resor vi har gjort. Jag och Markus alltså. Vi har ändå rest en hel del under åren och det känns tråkigt att bara ha bilderna sparade på hårddiskar, för hur många gånger orkar man kolla på bilderna via de liksom? Det är kanske inte så modernt med riktiga fotoalbum längre, men jag köpte i alla fall ett album med många sidor att fylla ut. Det albumet fylldes snabbt kan jag säga. Nu har jag skaffat två likadana album till och att börja limma in bilder i det ena påbörjades redan idag då mina framkallade bilder från senaste resan anlände. 

Nu har jag alltså program resten av dagen! Att klippa, limma, planera och skriva tar tid kan jag lova. Senast höll jag på i en vecka innan albumet var fyllt. Då hade jag visserligen alla resor ända från 2013 (= tusen bilder) att fixa – nu har jag bara den senaste resan som tur. Plus min och Cecilias  Gdansk-resa som ska få ett eget album för resor jag gör med kompisar. 🤗

Om man inte är lika perfektionist som jag tar det säkert inte lika länge, men jag älskar ju att pyssla och hålla på så jag håller mer än gärna på några extra timmar bara slutresultatet blir perfekt. Dessutom ser jag fotoalbum som en investering för framtiden, för hur roligt är det inte att spara sina finaste minnen på det här sättet? 😊