Gå på fotoworkshop med mig!
Nästa vecka ordnar jag tillsammans med Luckan och Åbolands ungdomsförbund en fotoworkshop med temat: Bilder på sociala medier.  Den här workshopen är delad på två kvällar – tisdag 25 sep och torsdag 27 sep. Den första kvällen fokuserar vi på själva bilderna – hur man tar bra bilder, vad man ska tänka på och så ger jag såklart lite fototips. Den andra kvällen går vi mer in på redigeringen och hur man ska redigera för att få en röd tråd genom bilderna man laddar upp på sociala medier, samt med vilka program man kan redigera. 
 
Kursen riktar sig till alla intresserade, men kanske främst sådana som inte har hundra procentig erfarenhet inom foto och redigering. Du som går kursen får gärna ha en blogg, Instagram eller annan social kanal där du delar dina bilder. Kursen kommer vara på en ganska grundläggande nivå, men den kommer även vara väldigt flexibel och kan ändras utgående från kursdeltagarnas kunskapsnivå och önskemål.

Kursen hålls på Luckan i Åbo, är gratis och det finns bara plats för de tio första som anmäler sig. Anmälning och mer info hittar ni HÄR! Hoppas vi ses! 🤗