Vardagen när den är som bäst
Vet ni vad det bästa med att vara tillbaka i Åbo-vardagen är? Jo, att man får träffa sina kompisar, gå på fika med de, hänga med de, prata om allt med de. Allt som har med kompisar att göra helt enkelt. Man uppskattar det verkligen inte före man är en sommar ifrån varandra och känner sig socialt okompetent utan kompisar i sin närhet. Haha. 
För exakt en vecka sedan träffade jag fina Ida för en kaffe och för att bara hänga. Ett av favoritstället med det godaste kaffet i stan måste nog vara Robert’s coffee. Dessutom är det ju ett så bra utrymme för att prata, inredningen är fin och det är prisvärt. 

Det bästa med att ha bloggande kompisar är såklart att man får ta bilder i lugnt och ro utan att kaffesällskapet tittar konstigt på en. Vad caféets andra kaffegäster tycker vet jag faktiskt inte, men många konstiga blickar har jag nog fått då jag tar fram kameran för att fota en kaffekopp. Vad är det för fotogeniskt med den liksom? Nå, vi som är bloggare vi vet. 

Good coffee, good life. Här ser ni också det sista av det här håret för nu har jag redan varit och fixat till det! Det här är alltså min helt naturliga färg – någon blandning av blond och grå. Är ju helt blond själv, men det har nog blivit mörkare med åren tror jag. Nu mot hösten ser det i alla fall mer askblont ut. Men, som sagt är det nu en annan nyans och annan frisyr efter veckans frissabesök. 🤗