Bucket list 2019
Förra året gjorde jag en lista med punkter jag ville uppnå under året. Det mesta uppfylldes, men en del saker blev också ogjorda så de sakerna som ännu känns aktuella kommer jag flytta över till årets lista. Jag vill inte ställa allt för höga krav på mig själv, eftersom jag redan gör det naturligt, så därför kommer jag se de här punkterna som något jag strävar till snarare än något som jag m-å-s-t-e uppnå. 


♥ Tillbringa sommaren i Åbo
Jag har fortfarande inte varit en hel sommar i Åbo, eftersom jag aldrig jobbat här på sommaren. Men i år kommer det förhoppningsvis gå.

♥ Få ett jobb 
Det är såklart inte så svårt att få ett jobb, men att få ett jobb som hör till min bransch eller ett jobb där jag känner att jag får lära mig nya saker och utvecklas känns svårar. I år hoppas jag därför att jag lyckas hitta ett bra sådant jobb. Helst ska det ha med ekonomi eller administration att göra. Eller marknadsföring.

♥ Öppna BSP-konto
Det här hoppades jag på att göra förra året, men det blev inte av. Det tar ju inte så lång tid att göra det, så jag måste verkligen ta tag i det detta året.

♥ Åka på en längre resa
Jag har varit på två lite längre resor, men den senaste var för närmare två år sedan så jag skulle gärna åka på en lite längre resa i år. Minst en 2-3 veckors intercontinental resa, så man hinner uppleva så mycket som möjligt. 

♥ Göra nya saker med kompisar
Förra året var jag på två kompisresor och i år hoppas jag att det blir någon sådan igen. Om inte, så hoppas jag åtminstone att vi gör något annorlunda och nytt tillsammans. Det kan vara vad som helst för upplevelse. 

♥ Komma fram till vad jag vill göra med mitt företag
Vill jag ta upp företagandet igen och satsa mer på det? Ska jag erbjuda fotograferingar och kurser? Jag måste helt enkelt fundera vad jag vill göra och förhoppningsvis komma fram till om jag vill fortsätta på det spåret eller inte. Vad tycker ni? 

♥ Vara mycket ute i skärgården
Jag vill tillbringa mycket tid ute i Rosala, speciellt sen när värmen börjar komma igen. Vintern där är också härlig, så genast som isen lagt sig vill jag åka dit för att gå på isen. Tur att det är kort väg från Åbo. 

Ärligt talat så har jag inte funderat så mycket på specifika saker, utan det är mer allmänna saker som är bra för mig själv. Jag tycker förra året var ett bra år, så jag vill bara fortsätta på det spåret och göra det här året ännu bättre. 2019, vi kör! 🤗

Kommentarer

0 Replies to “Bucket list 2019”

    • déa
    • 9 januari 2019,  13:17
    • Svara
    • lycka till med allt, hoppas du hittar ett jobb som du trivs med! tycker också absolut att du ska fortsätta med företagandet, eller så länge du tycker det är kul i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *