Den fina vintern och den nya mattan
Låt oss ta en titt på vad som hände förra veckan. Jag har samlat på mig några telefonbilder som får tala för sig. 😊

Vi spolar tillbaka tiden nästan en vecka. I början av förra veckan träffade jag upp Cecilia för en långpromenad längs med ån. Det hör till att alltid nu och då gå den där samma länken till Hallisforsen och tillbaka. Det var en snöig och fin promenad med hon den där bästa. 

Snön forsatte att vräka ner under flera dagar. Men nu är det riktigt lagom med snö, tycker jag. Jag hann jobba en dag på dagis och åka pulka för första gången på väldigt länge. Det är verkligen roligt att själv få bli ett barn igen, ibland. Alla andra dagar har jag gått till skolan, alltid den där samma uppförsbacken ↑ på vägen, för att introduceras till ett par nya kurser som ska bli spännande att gå.

I söndags föreslog Markus att vi skulle gå ut och gå eftersom det var så härligt väder, så det gjorde vi. Vi gick ända till Föri, tog färjan över till andra sidan och gick sedan hem genom stan. Vi stannade en stund för att bara njuta av solen också och det var så härligt, så härligt. Det är vinterdagar som denna som man vill att varenda dag ska se ut som. 

I helgen har vi också hunnit införskaffa en ny matta. Vi hade tidigare en vit matta som jag älskade, men eftersom den är så “gropig” så fastnar det lätt grejer i den om man t.ex. fäller något man äter. Det var inte så fräscht att ha den i vardagsrummet med andra ord, så den fick flytta in i sovrummet istället. Mycket mysigare så. Och jag gillar att det inte är allt för vitt i vardagsrummet nu längre, eftersom vår soffa ändå är så ljus. Nu skulle jag ännu vilja byta ut tavlorna och sen är jag sugen på att måla om den där vita väggen där bakom. Vitt blir lätt så stelt, tycker jag. 

Den här perioden kommer jag alltid ha måndagar ledigt, vilket är rätt så skönt. Då har jag tid att vara kreativ och fokusera på annat än bara skola eller att bara ta det lugnt, så som idag. Men det kommer bli en rolig vecka det här! Jag har så mycket roligt inplanerat och så ska jag ju dessutom fylla år. Ha en fin vecka! 🤗