Jag har fyllt 25
Igår fyllde jag 25. Tjugofem. Det låter som en så vuxen ålder. Min födelsedag började jag med en föreläsning i skolan och gick sedan hem i världens snöoväder. Härlig start på dagen. Dagen innan hade jag bakat allt färdigt till alla gäster som skulle komma.

Genast efter skolan kom Hannele och Anni och strax därefter kom även mina kusiner. Jag dukade fram mini-fastlagsbullar, mockarutor och key lime pie. Kan man inte fylla år oftare för att kunna bjuda hem människor till en? Man kanske borde bli bättre på att bjuda på spontankaffe hemma utan någon orsak, för det är ju så roligt att träffas och prata med alla som man kanske inte dagligen träffar annars.

Allt för fina presenter fick jag också. Hannele är expert på att både köpa fina presenter och också på att slå in dem fint. Jag ville ju inte öppna det alls, då det var så fint att bara se på, men var tvungen till sist. 🙉 Efter de här gästerna kom ännu Jemina, Cecilia och Emilia och firade lite grann.

Klockan halv åtta hade jag bokat bord på Tiirikkala. Tjugofem måste ju firas lite mer än vanligt trots allt. Vi beställde in en skumppaflaska och hade en så mysig kväll tillsammans.

Med mig på middagen hade jag Cecilia, Emilia och Hannele. Lite senare kom också Marika förbi. Jag åt en vegeburgare med portobello-svamp och den var sjukt god. Hade inte tänkt att svamp i burgare skulle smaka så gott, men den var jättebra kryddad och därmed jäkla god. 

Efter några timmar här gick vi hem och jag är verkligen så tacksam över allt och alla som ville fira min dag med mig. Det var den bästa dagen på länge och troligtvis min bästa födelsedag hittills.

Idag har jag fått ännu mer uppvaktning då hela familjen plus fammo kom på besök. Jag har nu fått användning av alla mina blomvaser också, så det är ju bra. Jag älskar att fylla år den här tiden på året då tulpanernas säsong börjar! Här ser ni också lite av det jag fått. Alltså fatta hur fina vänner och bekanta jag har! 😭 

Firandet börjar nu lida mot sitt slut och det är väl lika bra det, för visst tar det på krafterna att ha en massa hålligång hela tiden. Nu har det dock varit ett roligt hålligång – så pass roligt att jag nästan skulle vilja att varje dag skulle se ut så här. Nu ska jag och Markus snart ut och äta, för det är hans present till mig. Ett mysigt avslut på det här firandet minsann. Tack igen till alla fina ni som firat mig, ni är bäst! 💕
Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

0 Replies to “Jag har fyllt 25”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *