Julen, nyåret och allt däremellan
Några dagar innan jul kom snön. Så skönt att få fira en jul med snö. Fyra dagar innan jul tog jag en promenad genom Kuppisparken för att ta några vintriga bilder. Det var så vackert och lugnt. 

Ett par dagar senare åkte jag hem till Hangö för att fira julen där tillsammans med familjen. Dagen innan julafton tog jag och mamma en promenad med hundarna. Det är något speciellt med att göra vattnet klucka mot isen som precis lagt sig. 

Julgranen var klädd när jag kom hem och sedan blev det snabbt julafton. 

På julaftonsmorgonen åkte jag och Josefin genom Hangö för att se hur julen såg ut i staden. Vi stannade på Bellevue för att ta några bilder. Vädret var det mest perfekta julaftonsvädret. Ganska många minusgrader, skinande sol och lagom mycket snö. 😍

Resten av dagen åt vi mat och öppnade julklappar. Vårt egentliga firande brukar inte börja förrän sent på eftermiddagen, så dagen är alltid väldigt lugn och fri. Det blev i alla fall en jättefin julafton som alltid, som vi sedan avslutade med glögg hos kusinerna. 

Hundarna hade några trötta dagar efter allt ståhej från julfirandet.

Genast på mellandagarna var vi faktiskt redan tillbaka i Åbo eftersom Markus skulle jobba. En kväll gick jag runt i Åbo och såg på den fina staden från Teaterbron. Det är så mysigt med all julbelysning som lyser upp staden.

Sedan blev det plötsligt nyårsafton. Markus hade bjudit in några vänner till oss och vi firade med mat, lek och musik fram tills tolvslaget. Vi höll på att missa fyrverkerierna eftersom det var så fruktansvärt halt och blött väder att gå i. Efter fyrverkeriena blev det utgång till SB och där dansade vi hela natten lång. Det var ett bra nyår, kort och gott. 🤗

Nu är det redan andra dagen av 2019. Igår bokade jag och Markus en resa. Imorgon åker vi på den. Det är snabba vändningar, men det blir roligt! Vi stannar fram till söndag, så det blir en ganska kort resa men helt perfekt nu före vardagen börjar igen. 

Hoppas ni hade en fin jul och ett fint nyår! Önskar er alla ett gott nytt år 2019! 💕

Kommentarer

0 Replies to “Julen, nyåret och allt däremellan”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *