Allt och inget
Jag tänkte visa er lite av min vardag den senaste tiden. Jag har nämligen samlat på mig en del bilder, trots att jag blivit ganska dålig på att fota små saker i vardagen. Ska verkligen förbättra mig på det, för det är så roligt att ha bilder att titta tillbaka på även om det ibland är helt ovärdsliga saker.

Jag kan ju börja med att visa min nya tavla som jag fick av fammo i födelsedagspresent. Ramen fixade vi sen tillsammans med pappa eftersom måtten var så konstiga att man inte kunde köpa en färdig ram. Nöjd över att ha en del av min hemstad också i hemmet här i Åbo. 

En kväll i februari kom Ida Schauman hem till mig för att berätta om politik och lära oss göra drinkar. Jag bjöd över några kompisar och det var en väldigt rolig kväll! 

På fastlagstisdag bjöd Petra på olika sorters fastlagsbullar. Hon kan baka den tjejen! 😍

En dag gick jag, Petra och Cecilia till ett relativt nyöppnat café här i Åbo. Bagel House heter det och det ligger väldigt centralt. Jag prövade såklart på en bagel och den fick väl godkänt. Ett mysigt café, faktiskt!

Förra helgen åkte jag hem till Hangö och på lördagen bestämde sig familjen för att åka på en dagsutfärd till Billnäs, så jag åkte med. Det var en fin helg med många roligheter och skön avkoppling.

Den här helgen har jag å andra sidan festat i Åbo. Ida Schauman bjöd in till fest på Skärgårdsbaren och där bjöds det förutom drinkar även på mat och bra musik. Det är inte ofta jag är ut nuförtiden så det var såklart roligt att ha en riktigt utgång.

Idag har jag njutit av fina tulpaner som min moster hämtade med sig igår. Ja, igår var vi faktiskt på en glassprovning tillsammans med dem och efter det drack vi kaffe hemma hos oss. Alltid roligt med besök. 😊

Det här blev väldigt, vädligt blandat och rörigt med allt och inget. Den här veckan har faktiskt varit händelserik. Jag har ju börjat jobba, så att komma in i de nya jobbrutinerna har krävt en del fokus. Men, jag älskar det nya jobbet! Jag är helt säker på att jag kommer trivas där det kommande halvåret. Jag ska ta med mig kameran dit någon dag så att jag kan ta lite bilder, för vägen dit är inte bara lång utan också väldigt fin att köra på.

Nu väntar den sista veckan i Finland, för sedan åker vi iväg utomlands i nästan tre veckor. Den här veckan kommer bestå av tre dagar jobb, några deadlines, en tent i skolan och några kompisträffar. Vi hörs! 🤗
Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *