Det har hänt en hel del
Ni kan ju säkert anta att jag har varit upptagen på andra håll då jag inte varit så aktiv här. I takt med att vi lämnar vintermörkret bakom oss börjar jag även få all inspiration tillbaka igen. Det är nämligen inte så lätt att ta bilder på vinterhalvåret då det är mörkt när man går hemifrån och mörkt när man kommer hem. Jag tänkte ge en kort liten check-up på några roliga saker som hänt den senaste månaden. 

De tre höjdpunkterna:
♥ Jag har gjort en tatuering. 
♥ Jag har bokat en resa till ett varmt och tropiskt ställe. Vi åker redan om två veckor!
♥ Jag har fått ett jobb. Ett drömjobb, faktiskt.
 
Annat som hänt tar jag upp i ett annat inlägg för det är mer vardagliga saker. Det är fortfarande studierna som tar upp mest tid och även jobbet som redan sakta har påbörjats. Men det är roligt med många bollar i luften. Jag blir faktiskt mer kreativ och motiverad då jag hela tiden har något planerat. 🤗
Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

0 Replies to “Det har hänt en hel del”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *