Skolan, jobbet, livet
En liten uppdatering om min vardag kan vara på sin plats, tänker jag. En del kanske märkte att min blogg inte har varit tillgänglig på några veckor och orsaken till det är att min domän hade gått ut. Nu fungerar allt som det ska igen och nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen. Ni förstår säkert att jag har haft ganska fullt upp den senaste tiden och ja, det stämmer. 

En dag för ett par veckor sen då jag och Cecilia gick upp till det nyöppnade Walo på Wiklunds tak. Det här blir nog ett favoritställe i sommar!

Så… Det som har hänt är att jag har hunnit vara hemma en månad efter vår USA-resa. Jag borde egentligen gå en sista period i skolan nu, men det blev lite ändrade planer på det. Jag bestämde mig istället för att ta en kurs på distans, eftersom jag ändå missade en del av kurserna på grund av resan.

Dessutom skulle nog inte min tid ha räckt till för skola, eftersom jag har jobbat in en hel del nu efter resan. Nu är ändå jobbrytmen stabiliserad igen, men det finns fortfarande mycket att göra. Sommar = högsäsong på jobbet. Dock är det ett sånt jobb där jag varje dag ser framemot att åka till jobbet, för så bra trivs jag där. Skulle jag få, så skulle jag stanna där förevigt. 

Jag jobbar med marknadsföring i en härlig skärgårdsmiljö med härliga arbetskollegor. Jag uppdaterar sociala medier och gör mycket grafiska produkter. Bland annat. Sen är det ju ett ganska stort plus att en del av mitt jobb innefattar fotografering också. Det är verkligen ett jobb där jag får göra saker jag trivs med och har möjligheten att utvecklas inom det. 

Det blir med andra ord en Åbo-sommar i år. Min första riktiga sommar här! Jag ser så mycket framemot att bo här i sommar och att få jobba i skärgården – det blir liksom en bra balans varje dag. Markus är också här i sommar och många kompisar likaså, så jag hoppas verkligen det blir en fin sommar så man får njuta av den ordentligt. Jag ser framemot många soliga dagar på balkongen, picknickar i parken, besök till Hangö och Rosala, varma kvällar och drinkar på åbåtarna (och Walo!). Sommar, välkommen. 😎
Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

0 Replies to “Skolan, jobbet, livet”

    • Anonym
    • 14 maj 2019,  12:13
    • Svara
    • Sen då du har tid efter allt ståhej 😀 😀 , vill du skicka åt mig koden för hur det var man fick panoramaheadern på plats ?? 😀

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *