Jag kommer tillbaka
Det tog mig några månader att inse hur roligt det är att blogga och inte minst hur roligt det är att kunna titta tillbaka på blogginlägg senare i livet. Det här är första gången som min dator faktiskt varit avstängd en hel sommar, men nu har jag bestämt mig för att starta den här långsamma stackaren, öppna Lightroom för att redigera alla bilder från de senaste månaderna och börja skriva här igen. 

Jag tänkte börja kort med att sammanfatta vad som händer i livet just nu. Några desto större förändringar har det faktiskt inte skett. Jag jobbar kvar på samma plats som tidigare och skulle egentligen bara jobba till september, men nu får jag stanna kvar till maj nästa år! Där ska jag nu jobba deltid samtidigt som jag också studerar. Ekonomistudierna började förra veckan och tempot är så pass bra att jag hinner med studier och jobb utan att stressa desto mer. Jag försöker att inte heller stressa över graduskrivandet, som snart borde påbörjas, utan jag tar det som det kommer tänker jag. 

Jag tänkte berätta om min sommar, men egentligen tror jag det får bli ett helt inlägg om det så att jag också kan visa en massa bilder från sommaren. Sedan har jag ju också ett par inlägg med bilder från Floridas västkust att visa upp. Lite sent, men roligt att ha det sparat här också.

Hösten känns alltid som en nystart på något sätt, så vi hörs nog snart igen med fler inlägg. ❤️
Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *