Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag, eller glad vändag som vi säger här i Finland. Jag började dagen med lite jobb för att sedan fortsätta med gradu-skrivande på Espresso House tillsammans med Anni. Nu har jag omformulerat mitt ämne och känner att jag är på rätt spår igen. Dagen till ära köpte jag en cappuccino och fick såklart ett hjärta i den. Passande för dagen. 💛
    
Tidigare i veckan träffade jag Cecilia för att äta årets första fastlagsbullar. Jag brukar inte vara ett stor fan av mandelmassa, men om den är hemgjord brukar jag gilla den! Det var den på Tintå och bullarna var sååå goda (och stora!). Det roliga var att jag och Cecilia (igen) hade matchande outfits – vita sneakers, blåa jeans och svart kappa. Roligt hur man kan tänka så lika.


Idag känns det som en riktig vårdag dessutom. Solen skiner och det var helt spegelblankt på ån när jag gick in till stan på dagen. Man ser inte ens hur brun ån egentligen är. 😅

I helgen ska jag fira mina kusiner här i Åbo, som båda fyller år nu i februari. Jag ska såklart också skriva, men det känns tråkigt att hela tiden nämna det då det säkert är en självklarthet redan nu, men annars har jag inga andra planer. Det ska tydligen regna hela helgen, så vi får se vad man kan göra. Mer vårväder tack, det gillas! ☀️️

Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

0 Replies to “Alla hjärtans dag”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *