En kaffelördag
Vi hade tur och fick årets första snö här i Åbo för ett par dagar sedan och så här lite är det nu kvar av den. Just nu, några timmar efter att bilden togs, tror jag faktiskt att största delen av snön redan har smultit bort. Det skulle vara så mycket finare med ett tunt istäcke på ån och såpass mycket snö att vägarna täcks. Som tur har denna slasklördag ändå fört med sig en del roligheter. Nu på eftermiddagen gick jag nämligen in till stan för att möta upp Ida på en kopp kaffe.   
Vi gick till Café Carré och satt där i nästan tre timmar totalt. Jag träffade Ida en gång tidigare i somras då jag tog några bilder på henne, men annars har vi inte träffats såhär innan. Vi känner dock varandra sedan vi var yngre och tävlade i friidrott tillsammans och mot varandra. Därför är det så roligt att nu, många år senare, lära känna varandra på riktigt. 😍 Efter kaffet tog vi några bilder vid ån. Jag var glad att få användning av kameran igen efter att inte ha fotat på väldigt länge (förutom i jobbsyfte), så förhoppningsvis tar jag mig i kragen och släpar med kameran lite oftare även i vardagen.
Avslutningsvis en bild från tidigare i veckan, den dagen då snön kom och isen lade sig på ån. Hur fint är inte Åbo? Den här bilden får mig att längta till alla sommarkvällar då man kan sitta vid ån eller på en åbåt och då det är ljust långt inpå natten. Några månader kvar nu bara… ❤️

Kommentarer

0 Replies to “En kaffelördag”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *