Den här veckan

Snart har vi redan årets första månad bakom oss. Veckorna rusar snabbt förbi och speciellt när det finns en massa att göras så går tiden såklart ännu fortare, just då man skulle behöva mer tid för att slutföra allting. Då menar jag såklart främst gradu-processen. Den här veckan har jag i alla fall bokat in tid för att hinna skriva lite, men jag har även en hel del annat roligt inplanerat. Så här ser resten av veckans planer ut:

Torsdag
Jobba lite på morgonen, träffa Anni för att skriva på gradu och motivera varandra. På kvällen ska jag även träffa Cecilia och hitta på något kul. 😍

Fredag
Jobba på dagen och sedan baka en massa kakor. Jag har letat upp två olika recept som låter så goda, så jag har höga förhoppningar! På kvällen tror jag att Markus ska bjuda på mat på någon restaurang. 

Lördag
Min födelsedag och vi får besök av familj och släkt. Senare kommer Cecilia och Marika också hit och sedan får vi se om vi går ut på ett glas eller två. Ganska passande att råka fylla år på en lördag för en gångs skull. 🥂

Söndag
Inga desto större planer, kanske bjuda in någon för att äta upp kakrester (om det blir kvar något). 

I år är det nog första gången (som jag minns) som jag inte kommer ha snö på min födelsedag. Tidigare har det alltid varit flera minusgrader och mycket snö. Här ↑ kommer därför de enda snöbilderna från årets vinter, tagna under en jobbdag i Nagu den enda dagen vi hade snö. Nog skulle det ju allt vara mycket finare med snö även nu…

Ha det bra! 💛

Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

0 Replies to “Den här veckan”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *