En gradu och en resemässa
Det har varit en händelserik vecka minsann. Först och främst har jag äntligen fått bekräftat mitt ämne för gradun, så nu är det bara att börja skriva så mycket som möjligt för att förhoppningsvis bli klar innan sommaren är slut. Som tur har jag ett väldigt intressant ämne kring marknadsföring, så jag ser framemot att börja skriva. 

Det andra händelserika den här veckan är att jag har jobbat på Matka (resemässan) i Helsingfors på torsdag och fredag. 

Dagarna i Helsingfors var väldigt intensiva så det fanns inte mycket tid för annat än jobb och därför har jag inte heller speciellt många bilder därifrån – endast en från hotellrummet, redo i den randiga arbetsoutfiten och en från hotellfönstret då morgonsolen färgade himlen så fint. 

Att jobba på mässan var såklart intressant och lärorikt. Jag är glad att jag har ett så varierande jobb där ingen dag är den andra lik och där jag trivs så bra. Vi får hoppas våren går bra och att jag kan kombinera jobb med graduskrivande, men det tror jag nog. 😇
Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *