En massa matbilder

Så här mitt i veckan tänkte jag slänga in några bilder från förra veckan. Är det någon annan än jag som bara har bilder på mat i telefonen nuförtiden? Jag vet inte om det beror på att vädret är som det är och att jag inte har lust att ta bilder utomhus eller om det är för att det enda intressanta jag gjorde förra veckan handlade om mat. 😅

Jag och Anni började en morgon med frukost på Fabbes café och fortsatte därefter att skriva gradu. Det är ett bra ställe att skriva på fram till lunch, för sedan blir det ganska högljutt och svårt att koncentrera sig. Hur som helst så gillar vi ju miljöombyte då vi skriver, så det passade bra att byta plats efter några timmar. Frukosten kan jag också varmt rekommendera! Deras bröd var det bästa. 


En annan dag var jag och inspektera den nya second handen Ilona som kommit till Åbo. Mest föll jag för caféet som fanns här, så det vill jag verkligen besöka nångång! 
En kväll gick jag och Markus till Fontti för att testa deras mat. Deras caesarsallad med flodkräftor och batatfranskisar var över förväntan och ni måste testa det om ni äter där! Jag har annars aldrig varit på Fontti tidigare, men det blir definitivt fler besök framöver. Det verkade också som ett bra ställe om man bara vill ta en dricka eller två.  

Slutligen så fikade vi en dag hemma med en RESQ-bulle. Igen. RESQ måste nog vara världens bästa uppfinning och jag har flera gånger beställt via den appen. De här megabullarna från Café Brahe finns nästan varenda dag på RESQ, så tips tips om ni vill ha goda och billiga bullar!  

Den här veckan trodde jag faktiskt skulle vara väldigt hektisk, men de flesta deadlines för veckan har jag faktiskt fått undan redan idag! Det är så skönt att slutet på veckan blir lite lugnare. Det blir såklart ett par jobbdagar, men jobbet är ju en del av min vardagsrutin så det bidrar inte till någon stress utöver det vanliga. Därtill ska jag förhoppningsvis kunna klämma in lite skrivande och en fest på fredag. Det blir ju roligt! 😇

Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *