Hejdå gamla håret
Här om dagen passade jag på att gå iväg och fräscha upp håret lagom till våren. Jag har min favoritfrissa som jag alltid brukar gå till och är lika nöjd varje gång. På min födelsedag i januari fick jag dessutom ett presentkort till just den frissan av mina favoritflickor. Väldigt bra present om man frågar mig. 😍

Så här såg vädret ut innan jag gick iväg. Älskar våren! Man märker dock av tystnaden på gatorna här i Åbo. Många undviker nog att vara ute i onödan, fastän det är det man allra helst vill vara just i detta väder.
 

En före-bild av håret innan frissabesöket. Det är knappt fyra månader sen jag senast färgade och klippte håret så det har inte hunnit bli så slitet, men en uppfräschning var ändå på sin plats. Mitt hår växer alltid så fort också, så jag borde egentligen klippa det mycket oftare. Normal takt är ungefär 1 cm per månad, men mitt växer med dubbel takt enligt min frissa. 😅

 
 

Efter! Nöjd som alltid. Lite färg, lite toning och en hel del klippning. Nu klarar jag mig nog fram till sommaren åtminstone.Jag kommer förresten att göra lite förändringar med min blogg under de kommande veckorna, så ifall något ser konstigt ut vet ni. Om allt går som jag tänkt mig kommer allting bli mycket bättre än nu. 😇

Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

0 Replies to “Hejdå gamla håret”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *