Senaste fynd
 
Den senaste tiden har Åbo verkligen fått ett mycket bredare och bättre utbud av second hand för kläder. Det finns åtminstone tre stycken second hands här just nu där man klart och tydligt märker att målgruppen är sådana som mig. Det betyder med andra ord att man kan hitta riktigt bra fynd. Jag har tidigare aldrig varit en som gått så mycket på loppisar i och med att det aldrig funnits den här typen av loppisar som det finns idag, men när flera loppisar idag känns fräscha och moderna så ska jag definitivt börja gå lite oftare.
 
Här är nu några av de sakerna jag hittat den senaste veckan. Nu har jag råkat gå extra mycket den här veckan eftersom jag själv sålt kläder på Maanantaimarket.
 

First up! En vit blus från COS som verkar vara i rätt så oanvänt skick. Det roliga är ju att hitta billiga kläder från märken som oftast har lite bättre kvalitet. Det är ju sånt man ser framemot att fynda liksom. Tror den kostade fem eller sex euro på Merkitys-loppiset.

Sen det bästa fyndet! 😍 En helt oanvänd kappa från Zara som jag lyckades hitta på Maanantaimarket. Hur bra fynd?! Är det nu sen en kappa, jacka eller lång blazer… Oavsett så tycker jag den liknar något som Zara precis haft i sina butiker. Om det inte är samma så är det åtminstone ganska lik. Jag betalade femton euro för den och normalpris var sjuttio.

Slutligen till det sista som inte alls har med kläder att göra: en minivas och två koppar. De här hittade jag på Ekotori, som förövrigt är ett bra ställe också om man letar möbler. Jag har sett många fina möbler i bra skick där! Den här vasen som jag främst köpte på grund av färgerna (hej överdos av beige färg i vårt vardagsrum) kostade bara femtio cent. Kopparna är från Pentik och jag har lite porslin från den där prickiga serien från tidigare, men eftersom serien inte längre tillverkas är loppisar det enda stället man kan hitta den på. De kostade två euro styck.

Jag har väl ändå gjort rätt så bra fynd, eller? Och annars, vad tycker ni om såna här inlägg? Jag vet inte hur roligt det är att läsa, men jag tycker det är roligt att fota bilder till den här typens inlägg. Det är liksom inte vanliga vardagsbilder, utan lite annorlunda och roligare att skapa. 😇
Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *