Den soliga förra veckan

Förra veckan, då vädret var kring 14 grader och solen värmde, bestämde jag och Cecilia oss för att ta en takeaway-kaffe vid ån. I dessa tider undviker man såklart så mycket närkontakt med andra som möjligt och därför tycker jag det är ett bra alternativ att träffas utomhus. Dessutom är det bra för restaurangerna att de inte tvingats stänga helt, då de fortfarande kan erbjuda takeaway-mat. 


Vädret var faktiskt helt fantastiskt ett par dagar den veckan! Jag njöt verkligen och satt på balkongen varenda liten paus jag hade från jobb och skola. Vi får hoppas att vädret blir lika fint snart igen!

Ett par dagar innan det fina vädret hade Nylands gränser öppnat och vi passade på att åka till Hangö. Jag hade redan i början av april inplanerat ett fotojobb, men i och med att gränserna stängdes kunde jag inte åka dit för att jobba och fota lägenheten ovan, så därför passade det bra att göra det nu. Dessutom fick jag bytt till sommardäck på bilen och så passade jag på att fira fammo som fyllde år. 🧡 Vi firade såklart med avstånd utomhus och åt färska bullar från det lokala caféet Alan’s café. Bra att sponsra små, lokala restauranger och caféer i dessa tider, tycker jag. 

Nu har jag precis avslutat en lite kortare arbetsdag och ska packa bilen klar för avfärd. Vi har hyrt en stuga med ett par kompisar ute i skärgården, så vi kommer tillbringa vår valborg där. Det blir mycket grillmat, bubbelpoolsbad och såklart skumppa! Ha en bra vapp allihopa! 🥂

Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *