Redo för påsk

Idag har jag fått mitt första blombud någonsin, så himla roligt och snällt! Mamma ville ge oss påskblommor eftersom vi inte kan träffas under påsken (eftersom de bor i ett isolerat Nyland). Jag tänkte faktiskt senast igår att det skulle vara roligt med narcisser och vad är det inte för blommor jag får – jo narcisser. Nu har jag två på balkongen och en inne i köket. 💛

Efter den här veckan var det faktiskt väldigt uppiggande med blombud. Jag har stressat på från tidiga morgnar till sena kvällar med att få både jobb och skoluppgifter gjorda. Det har varit en massa deadlines så det är faktiskt skönt att den här veckan har en vardag mindre än normalt. Påskledighet är verkligen behövligt. Jag och Markus kommer såklart vara i Åbo under påsken, eftersom vi inte kan åka hem till Hangö. Vi har planerat att ha långa utomhusdagar, så det blir nog bra trots att det blir lite annorlunda än våra tidigare påskfiranden. 

På tal om utomhusdagar så kan jag passa på att slänga in några bilder från Ruissalo tidigare i veckan. Det var så vackert och varmt väder (14 grader!) så vi åkte ut till Ruissalo för att se på de nyutslagna blåsipporna.

Just på Ruissalo kommer vi troligtvis tillbringa någon av våra påskdagar. Vi har åtminstone storhandlat så att vi klarar oss hela helgen och städat så att vi nu bara kan njuta. Nu får vi bara hålla tummarna för att det verkligen blir fint väder så att man kan vistas utomhus. 

Hur firar ni er påsk? 🐥

Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

2 Replies to “Redo för påsk”

  • Brita Donovan
  • 9 april 2020,  20:37
  • Svara
  • Happy Easter, Jarina and Markus! Do you celebrate Easter or do you celebrate the resurrection of Jesus Christ?

   • Jarina
   • 9 april 2020,  21:12
   • Svara
   • Thank you Brita! We don’t celebrate Easter in a religious way. Usually we would be with our families in Hangö, but this year it is not possible. Happy Easter to you and Jim!

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *